Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияДългогодишният журналист и бивш депутат Асен Агов даде

...
Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияДългогодишният журналист и бивш депутат Асен Агов даде
Коментари Харесай

Асен Агов: В Русия нищо не се е променило от XIX век. Има страх в Кремъл

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: " Нова телевизия "

Дългогодишният публицист и някогашен народен представител Асен Агов даде своя коментар за обстановката в Русия, обвързвана с митингите поради ареста на Алексей Навални.

" Навални сподели, че няма да се самоубие, тъй че в случай че почине в пандиза, значи е погубен, както към този момент имаше подобен опит да го създадат. В Русия нищо не се е трансформирало от 19 век. Критиците на режима са били наказвани по този метод - изпращани в трудови лагери, в Сибир. Има цели селища от някогашни пандизчии, оживели, техните деца живеят там. Ще остане още време в пандиза Навални ", сподели той.

" Сегашната обстановка издава мощен боязън в Кремъл, тъй като цифрата на хората, които излязоха на улицата, е доста огромен. В Русия живеят доста гладни хора. Властта се е вкопала в Кремъл и не желае да изпусне юздите. Корупционният модел, който е на Путин, е в смален тип и в България. Този путински модел постоянно води до съществени разтърсвания. Ето какво стана в Русия, ето какво стана предишното лято в България. Корупцията, която е присъща за азиатските империи, няма по какъв начин да вирее в една демократична страна каквато е България ", разяснява още Агов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР